​Åbningstider og konsultationsadresser:

Åbningstider efter aftale.

Konsultation i to afdelinger:

 • Vesterbro: Vesterbrogade 62 A 1 sal. 1620 København
 • Virum: Frederiksdalsvej 144,  2830 Virum

Behandling af stress hos en professionel psykolog

Har du problemer med søvnløshed eller tankemylder? Så kan det være symptomer på stress, hvilket du bør tage alvorligt. Hos psykolog Steen Holst Sørensen tilbydes professionel behandling af stress, angst, depression eller andre problematikker, som mindsker din livsglæde. Jeg tilbyder forskellige former for stressbehandlinger med konsultation på Diakonissestiftelsen, Peter Bangsvej 7A, Frederiksberg, samt på Frederiksdalsvej 144 i Virum, Nordsjælland. Mine kunder kommer primært fra Vesterport eller Gammel Kongevej, men alle kunder er velkomne her.

Jeg er en dygtig og autoriseret psykolog med mere end 26 års erfaring inden for faget. Derfor er jeg i stand til at tilbyde mange forskellige behandlinger afhængig af de pågældende problematikker. Hos mig bliver alle kunder taget seriøst, og jeg sætter altid god tid af til den enkelte, hvor vi snakker om dine ønsker og behov. Jeg arbejder ud fra et overordnet formål om at forbedre din livsglæde, så du igen kan få overskud til livet.

Der findes mange forskellige symptomer på stress, som du bør være opmærksom på. Hvis du oplever en eller flere af følgende stresssymptomer, bør du ikke tøve med at kontakte mig for at få en professionel behandling. 

Nogle af de typiske symptomer på stress er:

 • ​søvnløshed
 • ​tankemylder
 • ​ubeslutsomhed
 • ​indre uro
 • ​irritabilitet​
 • ​ulyst
 • ​hukommelses- og koncentrationsbesvær
 • ​let til tårer
 • ​lav selvfølelse
 • ​depressive tanker​
 • ​angst
 • ​øget støjfølsomhed
 • ​smerter
 • ​nedsat sexlyst
 • ​hyppige infektioner.​

Få en unik samtale som gavner dig og din situation

Stress kan også gøre, at du får oplevelsen af at ”have mistet dig selv” – og omgivelserne kan måske heller ikke helt genkende dig. Sommetider kan det føles uoverkommeligt at gøre ting, som du ellers tidligere har sat pris på at gøre. Uanset om du har oplevet langvarige eller pludselige symptomer, så tilbyder jeg professionel terapi, som kan få dig i bedring.

Med behandling af stress hos mig får du en unik samtale, som gavner dig og din situation. Samtaler kan i mange tilfælde hjælpe dig tilbage på sporet af dig selv, så både du og dine omgivelser oplever, at du lever og handler mere i overensstemmelse med dine egne værdier. I mange tilfælde kan sådanne symptomer lindres og i mange tilfælde gå væk. Stress belaster også ofte parforhold og familieliv, hvilket jeg også kan tilbyde hjælp til. 

Nogle gange kan det eksempelvis være hensigtsmæssigt med parterapi for at få talt tingene godt igennem med mig som en tredjepart i rummet. Langvarig og ubehandlet stress kan føre til alvorlige permanente fysiske, psykiske og sociale helbredsskader, og derfor er det vigtigt, at du altid er opmærksom, hvis du oplever en eller flere af symptomerne på stress.

Undersøgende udgangspunkt ved behandling af stress

Hvis du kan genkende en række af stresssymptomerne og har oplevet dem med en høj intensitet og længere varighed over den sidste måned, kan du med fordel henvende dig til mig. Jeg står nemlig klar til at give dig lige den type af behandling, som du har brug for.

Mit udgangspunkt ved behandling af stress er at være undersøgende. Der er i forbindelse med stress nemlig ofte noget, som du selv, din familie og din arbejdsplads kan gøre for at mindske belastningen af dit nervesystem, hvormed du hurtigere kan afhjælpe problemet.

Behandling af stress består ofte af en kombination af samtaler og hjemmeopgaver.

​Kontakt mig for at lave en aftale ​

Føler du dig stresset, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig for at lave en aftale eller tage en snak. Jeg har stor erfaring på området, og kan derfor med stor sandsynlighed også hjælpe dig.

​Jeg kan kontaktes på telefon: 22 30 13 41 eller mail: info@psykologsteen.dk – eller du kan udfylde formularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. ​

Skal jeg kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du, at jeg skal kontakte dig, så udfyld venligst formularen. Du hører fra mig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Psykolog Steen Holst Sørensen

Vesterbrogade 62 A  1. sal.

1620 København

Kontaktoplysninger

Tlf.: 22 30 13 41
E-mail: info@psykologsteen.dk

CVR: 37695386​