Book konsultation på tlf.: 22 30 13 41

​Åbningstider og konsultationsadresser:

Åbningstider efter aftale.

Konsultation:

Frederiksberg: Frem til 30.3. 2019 :Suomisvej 2, st.th, 1924 Frederiksberg

Pr. 1.4.2019 flytter min  konsultation til

Psykologgangen på Diakonissestiftelsen, Peter Bangsvej 7A, 4.sal, rum 18, 2000 Frederiksberg

Konsultation i Virum: Frederiksdalsvej 144,  2830 Virum, 

Behandling af stress hos en professionel

Jeg tilbyder forskellige former for stressbehandling med konsultation på Diakonissestiftelsen, Peter Bangsvej 7A, Frederiksberg, samt på Frederiksdalsvej 144 i Virum, Nordsjælland.

Symptomer på stress kan være mange og forskellige som f.eks.: Søvnløshed, tankemylder, ubeslutsomhed, indre uro, irritabilitet, ulyst, hukommelses- og koncentrationsbesvær, let til tårer, lav selvfølelse, depressive tanker, angst, øget støjfølsomhed, smerter, nedsat sexlyst, hyppige infektioner. Stress kan også gøre, at du får oplevelsen af at ”have mistet dig selv” – og omgivelserne kan måske heller ikke helt genkende dig.

Med behandling af stress hos mig får du en unik samtale, som gavner dig og din situation. Samtaler kan i mange tilfælde hjælpe dig tilbage på sporet af dig selv, så du og dine omgivelser oplever, at du mere lever og handler i overensstemmelse med dine egne værdier. I mange tilfælde kan sådanne symptomer lindres og i mange tilfælde gå væk. Stress belaster også ofte parforhold og familieliv. 

Det kan føles uoverkommeligt at gøre ting, som du ellers har sat pris på at gøre. Nogle gange kan det være hensigtsmæssigt med parterapi for at få talt tingene godt igennem med mig som en tredjepart i rummet. Hvorimod langvarig ubehandlet stress kan føre til alvorlige permanente fysiske, psykiske og sociale helbredsskader.

Undersøgende udgangspunkt ved behandling af stress

Hvis du kan genkende en række af disse symptomer og har oplevet dem med en høj intensitet og længere varighed over den sidste måned, kan du med fordel overveje at henvende dig.

Mit udgangspunkt er undersøgende – der er i forbindelse med stress ofte noget, som du selv, din familie og din arbejdsplads kan gøre for at mindske belastningen af dit nervesystem.

Behandling af stress består ofte af en kombination af samtaler og hjemmeopgaver.

Kontakt mig for nærmere aftale

​Jeg kan kontaktes på telefon 22301341 eller mail info@psykologsteen.dk – eller du kan udfylde formularen her på siden, så vender jeg tilbage snarest muligt.​

Send mig en mail: ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Psykolog Steen Holst Sørensen

Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 7A, 4.sal, lokale 18,2000 Frederiksberg

Kontaktoplysninger

Tlf.: 22 30 13 41
E-mail: info@psykologsteen.dk

CVR: 37695386​