​Åbningstider og konsultationsadresser:

Åbningstider efter aftale.

Konsultation i to afdelinger:

  • Vesterbro: Vesterbrogade 62 A 1 sal. 1620 København
  • Virum: Frederiksdalsvej 144,  2830 Virum

Familieterapi, samtaler og familierådgivning

Jeg tilbyder familieterapi og samtaler med konsultation på Diakonissestiftelsen, Peter Bangsvej 7A, 4.sal, rum 18, samt på Frederiksdalsvej 144 i Virum, Nordsjælland.

Sammenbragte familier, skilsmisse, miskommunikation i familien, familiehemmeligheder, opdragelsesproblematikker, håndtering af seksualitet, bekymringer for børn, tab, depression, kronisk sygdom, omstillinger og overgange mellem forskellige livsfaser – er temaer der ofte går igen i familieterapi.

Sted-, pap-, bonus-forældre (kært barn har mange navne) skaber ofte konflikter i familielivet. Familieterapi kan være en god ide, hvis du eller din partner kan genkende jer i nogle af ovenstående beskrivelser.

Ofte er forældre og børn bedre til at lytte til hinanden, hvis de taler via en tredjeperson udefra, som kan hjælpe med at oversætte – hjælpe med til at se intentionerne bag handlinger og se fastlåste situationer fra en anden synsvinkel. På den måde kan mange problemer afhjælpes eller gøres håndterbare, selvom de umiddelbart synes at være låst. Jeg har mange års erfaring som familieterapeut, som underviser, familierådgiver og supervisor.

Kontakt mig, hvis ovenstående vækker genklang.

Jeg kan kontaktes på telefon 22301341 eller mail info@psykologsteen.dk – eller du kan udfylde formularen her på siden, så vender jeg tilbage snarest muligt.​

Skal jeg kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du, at jeg skal kontakte dig, så udfyld venligst formularen. Du hører fra mig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Psykolog Steen Holst Sørensen

Vesterbrogade 62 A  1. sal.

1620 København

Kontaktoplysninger

Tlf.: 22 30 13 41
E-mail: info@psykologsteen.dk

CVR: 37695386​