Book konsultation på tlf.: 22 30 13 41

​Åbningstider og konsultationsadresser:

Åbningstider efter aftale.

Konsultation:

Suomisvej 2, st.th, 1924 Frederiksberg

Frederiksdalsvej 144,  2830 Virum

Parterapi tilbydes af erfaren parterapeut

Jeg tilbyder forskellige former for parterapi med konsultation på Suomisvej 2, st.th på Frederiksberg, nær søerne i København, samt på Frederiksdalsvej 144 i Virum, Nordsjælland.

Samliv og parforhold i vor tid involverer ofte udfordringer og miskommunikation knyttet f.eks. sammenbragte familier, økonomi, kærlighed, sex, alkohol og stoffer, spil, samvær, samværs- og delebørn, pap-/bonus og sted-forældreskab, forventninger, jalousi, ideer om ægteskab, og parforhold, oprindelsesfamilie er udfordringer, der kan udvikle sig til belastende konflikter for alle par.

Nogle har den ide om parterapi, at det er sidste station før skilsmissen. Og det er i nogle tilfælde korrekt. For mange er det imidlertid også en mulighed for at komme ud af fastlåste positioner.

Hvorfor parterapi hos mig?

Jeg har mange års erfaring med parterapi og kan i mange tilfælde hjælpe jer med kommunikationen om ovennævnte problematikker. Fordi jeg kan hjælpe med at regulere kommunikationen mellem jer – fordi I kan tale sammen via mig.

Kommunikationen bliver i krisetider ofte følelsesmæssigt ophedet – eller helt lukket ned. Det er ofte lettere at tale med én, der ikke er følelsesmæssigt involveret og kan rumme jeres smerte. Jeg tager ikke parti og agerer neutralt i jeres konflikter – jeg hjælper jer med at sætte ord på jeres følelser, længsler og behov. 

Ring og hør mere

Jeg kan kontaktes på telefon 22301341 eller mail info@psykologsteen.dk – eller du kan udfylde formularen her på siden, så vender jeg tilbage snarest muligt.​

Send mig en mail: ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Psykolog Steen Holst Sørensen

Suomisvej 2, st.th.

1927 Frederiksberg C

Kontaktoplysninger

Tlf.: 22 30 13 41
E-mail: info@psykologsteen.dk

CVR: 37695386​