​Åbningstider og konsultationsadresser:

Åbningstider efter aftale.

Konsultation i to afdelinger:

  • Vesterbro: Vesterbrogade 62 A 1 sal. 1620 København
  • Virum: Frederiksdalsvej 144,  2830 Virum

Parterapi tilbydes af erfaren parterapeut

Har du udfordringer i dit parforhold? Det kan være, du oplever miskommunikation eller manglende lyst til sex. Uanset hvilke problematikker der er tale om, så står psykolog Steen Holst Sørensen klar med professionel og rette hjælp til dig. Jeg tilbyder forskellige former for parterapi med konsultation på Diakonissestiftelsen, Peter Bangsvej 7A, 2000 Frederiksberg samt på Frederiksdalsvej 144 i Virum, Nordsjælland. Jeg servicerer typisk kunder fra Vesterport, Gammel Kongevej og omegn, men står også til rådighed hos kunder uden for disse steder.

Samliv og parforhold i vor tid involverer ofte udfordringer og miskommunikation knyttet til eksempelvis sammenbragte familier, økonomi, kærlighed, sex, alkohol og stoffer, spil, samvær, samværs- og delebørn, pap-/bonus og sted-forældreskab, forventninger, jalousi, ideer om ægteskab, og parforhold og oprindelsesfamilie. Alle disse er typiske udfordringer, der kan udvikle sig til belastende konflikter for alle par.

Nogle har den ide om parterapi, at det er den sidste station før skilsmissen. Og det er i nogle tilfælde korrekt. For mange er det imidlertid også en mulighed for at komme ud af fastlåste positioner og afhjælpe nogle af de problematikker, som giver udfordringer i forholdet. Du bør derfor ikke tøve med at ty til parterapi, hvis du drømmer om et lykkeligt forhold uden store udfordringer og miskommunikation.

Hvordan arbejder jeg som parterapeut?

Jeg har mange års erfaring som parterapeut og med parterapi og er derfor i stand til at hjælpe jer med kommunikationen om ovennævnte problematikker. Jeg kan hjælpe med at regulere kommunikationen mellem jer, og I kan tale sammen via mig, hvilket i de fleste tilfælde er en stor hjælp.

Kommunikationen bliver nemlig i krisetider ofte følelsesmæssigt ophedet – eller helt lukket ned. Derfor er det ofte lettere at tale med én, der ikke er følelsesmæssigt involveret, og som derfor kan rumme jeres smerte. Jeg tager ikke parti og agerer neutralt i jeres konflikter – jeg hjælper jer med at sætte ord på jeres følelser, længsler og behov, så vi i fællesskab kan løse udfordringen.

Min store erfaring på området har givet mig værktøjer og viden til at løse og afhjælpe mange problematikker. Uanset om der er tale om store eller mindre udfordringer, så kan jeg være behjælpelig og åbne op for en god kommunikation, så I kan få løst konflikterne i parforholdet.

 

HVAD KOSTER PARTERAPI?

Det er svært at give en eksakt pris på parterapi, da det afhænger af den pågældende problematik. Hos mig kan du dog forvente konkurrencedygtige priser, uanset hvilken behandling du skal have. Derudover kan man få forskellige tilskud fra enten forsikringsselskaber eller sundhedsforsikringer, så behandlingen bliver billigere for dig.

Husk på, at de behandlinger, jeg tilbyder, typisk gør en stor forskel for dig og din måde at leve på, hvilket typisk ikke kan gøres op med noget økonomisk beløb. Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du eksempelvis oplever store udfordringer i dit parforhold.

Hos mig vil du altid få en professionel behandling, som er særlig tilrettelagt lige efter dine ønsker og behov. Jeg sætter altid god tid af til hver enkelt kunde og tager hver person alvorligt, så du kan gå herfra med et så stort udbytte som muligt. Dette gælder, uanset hvilken problematik som du går og bruger unødvendig tid på at bekymre dig om.

KONTAKT MIG FOR AT HØRE MEGET MERE

Ønsker du at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde af behandlinger eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi taler om dine forventninger og ønsker.

Du kan ringe på telefon: 22 30 13 41 eller skrive til mail: info@psykologsteen.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, så hører du fra mig hurtigst muligt.​

Skal jeg kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du, at jeg skal kontakte dig, så udfyld venligst formularen. Du hører fra mig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Psykolog Steen Holst Sørensen

Vesterbrogade 62 A  1. sal.

1620 København

Kontaktoplysninger

Tlf.: 22 30 13 41
E-mail: info@psykologsteen.dk

CVR: 37695386​