​Åbningstider og konsultationsadresser:

Åbningstider efter aftale.

Konsultation i to afdelinger:

  • Vesterbro: Vesterbrogade 62 A 1 sal. 1620 København
  • Virum: Frederiksdalsvej 144,  2830 Virum

Ledersparring og supervision – et trygt sted for læring

Supervision og ledersparring kan være til gavn i mange tilfælde, når man som leder eller medarbejder arbejder i kollegialt, socialt og personligt udfordrende positioner, hvor man kan opleve usikkerhed. Det kan være usikkerhed i forhold til sin egen rolle, sine egne og andres forventninger, grænsesætning og samarbejdsrelationer, men ledersparring og supervision kan også være til gavn for dig, der gerne vil inspireres i forhold til valg af metode og teori samt i sin praksis.

Som psykolog tilbyder jeg forskellige former for sparring og supervision til virksomheder og enkeltpersoner. Jeg har to afdelinger – en på Vesterbrogade på Vesterbro, ikke langt fra Gammel Kongevej, og en på Frederiksdalsvej i Virum. Jeg kan dermed både hjælpe virksomheder og enkeltpersoner i København, på Frederiksberg eller i Virum.

Hvad er supervision?

Supervision og ledersparring kan være med til at nedbryde komplekse problemstillinger til mere håndterbare problemer. Supervision betyder ”overblik”, og det er overblik i mange forskellige varianter, som supervision skal skabe alene eller sammen med dig og dine kollegaer.

Sparring og supervision kan give oplevelsen af social og faglig støtte, bekræftelse, nye vinkler at se problemerne fra, nye måder at forholde sig til problemerne på arbejdsmæssigt og personligt plan samt en større sikkerhed i udøvelsen af din profession.

Ledersparring og supervision kan på denne måde være med til at reducere og forebygge stress på arbejdet for såvel leder som medarbejdere. Supervision og sparring kan afhjælpe oplevelsen af at stå alene med komplekse problemer.

Særlige problematikker for ledere

Der kan som leder være særskilte problematikker knyttet til lederrollen. Det kan for eksempel være et arbejdsliv med mange afbrydelser, og at udføre arbejde gennem andre, ligesom samspillet mellem organisationens og egne forventninger, ambitioner, motivation og ensomheden, som ofte knyttes til rollen som leder, kan spille vigtige roller.

Sparring i grupper eller på individuelt plan

Supervision og ledersparring kan organiseres i grupper, og supervision og sparring kan gives individuelt. Normalt anbefaler jeg, at grupper ikke er større end 8 personer.

Mit arbejde i forbindelse med supervision og sparring tager altid udgangspunkt i konkrete problematikker fra arbejdslivet og fra udøvelsen af din profession.

Jeg har mange års erfaring med at supervisere og sparre med individer og grupper i såvel offentligt som privat regi. Jeg kan tilrettelægge sparringen og supervisionen i kombination med undervisning i udvalgte temaer, og jeg har en række forskellige supervisionsteknikker, som jeg kan gøre brug af. Metodevalget aftales i forbindelse med opstart og afhænger af problematikken, som du ønsker at arbejde med.

Kontakt mig for at høre nærmere om ledersparring og supervision

Hvis du som leder eller medarbejder kan se dig og din organisation i ovennævnte beskrivelser, så er du velkommen til at kontakte mig med henblik på personlig sparring, supervision eller ledersparring.

Du kan enten ringe til mig på telefon 22 30 13 41 for en personlig samtale, eller du kan skrive til min e-mail info@psykologsteen.dk. Alternativt kan du også udfylde min kontaktformular her på denne side, hvis det passer dig bedre. Så vender jeg tilbage til dig snarest muligt med en besvarelse på din henvendelse.

​​

Skal jeg kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du, at jeg skal kontakte dig, så udfyld venligst formularen. Du hører fra mig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Psykolog Steen Holst Sørensen

Vesterbrogade 62 A  1. sal.

1620 København

Kontaktoplysninger

Tlf.: 22 30 13 41
E-mail: info@psykologsteen.dk

CVR: 37695386​