​Åbningstider og konsultationsadresser:

Åbningstider efter aftale.

Konsultation i to afdelinger:

  • Frederiksberg: Peter Bangsvej 7A, 4.sal, rum 18, 2000 Frederiksberg
  • Virum:Frederiksdalsvej 144,  2830 Virum

Supervision og ledersparring –
​et trygt sted for læring

Supervision og sparring kan være til gavn i mange tilfælde, når man som leder eller medarbejder arbejder i kollegialt, socialt og personligt udfordrende positioner, hvor man kan opleve usikkerhed i forhold til egen rolle, egne og andres forventninger, grænsesætning, samarbejdsrelationer, men også når man bare vil inspireres i forhold til valg af metode og teori og i sin praksis.

Som psykolog tilbyder jeg forskellige former for sparringer og supervision til virksomheder og enkeltpersoner i nærheden af for eksempel København, Frederiksberg og Virum.

Supervision og ledersparring kan være med til at nedbryde komplekse problemstillinger til mere håndterbare problemer. Supervision betyder ”overblik” og det er overblik i mange forskellige varianter som supervision skal skabe alene eller sammen med og dine kolleger.

Supervision og sparring kan give oplevelsen af social og faglig støtte, bekræftelse, nye vinkler at se problemerne fra, nye måder at forholde sig til problemerne på arbejdsmæssigt og personligt og en større sikkerhed i udøvelsen af din profession.

Supervision og ledersparring kan på denne måde være med til at reducere og forebygge stress på arbejdet for såvel ledere som medarbejdere. Supervision og sparring kan afhjælpe oplevelsen af at stå alene med komplekse problemer.

Der kan som leder være særskilte problematikker knyttet til lederrollen – f.eks. et arbejdsliv med mange afbrydelser, at udføre arbejde gennem andre, ligesom samspillet mellem organisationens og egne forventninger, ambitioner, motivation og ensomheden, som ofte knyttes til rollen som leder, kan spille vigtige roller.

Supervision og ledersparring kan organiseres i grupper og supervision og sparring kan gives individuelt. Normalt anbefaler jeg, at grupper ikke er større end 8 personer. Supervision og sparring tager udgangspunkt i problematikker fra arbejdslivet og fra udøvelsen af din profession.

Jeg har mange års erfaring med at supervisere og sparre individer og grupper i såvel offentligt som privat regi. Jeg kan tilrettelægge supervisionen og sparringen i kombination med undervisning i udvalgte temaer, og jeg har en række forskellige supervisionsmetoder, som jeg kan gøre brug af. Metodevalget aftales i forbindelse med opstart – og afhænger af problematikken, som ønskes bearbejdet.

Kontakt mig for at høre nærmere

Hvis du som leder eller medarbejder kan se dig og din organisation i ovennævnte beskrivelser, så er du velkommen til at kontakte mig med henblik på supervision eller sparring.

Jeg kan kontaktes på telefon 22301341 eller mail info@psykologsteen.dk – eller du kan udfylde formularen her på siden, så vender jeg tilbage snarest muligt.

Skal jeg kontakte dig?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du, at jeg skal kontakte dig, så udfyld venligst formularen. Du hører fra mig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Psykolog Steen Holst Sørensen

Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 7A, 4.sal, lokale 18,2000 Frederiksberg

Kontaktoplysninger

Tlf.: 22 30 13 41
E-mail: info@psykologsteen.dk

CVR: 37695386​